vineri, 12 martie 2010

Amenajează-ți barul preferat!!

UPDATE: Mulțumim pentru ideile de până acum. Sunt vreo 10, toate mișto, dar mai vrem. Astfel, prelungim deadline-ul pentru idei. Noul termen este MIERCURI 24.03.2010. Week-endul la Văratec ține 2 zile, în barul preferat veți putea să vă simțiți bine zilnic :)....așa că, bombardați-ne cu idei!!


Dragă viitor prieten
,

Te-ai săturat să mergi în aceleași tipuri de bar? Te-ai săturat să asculți aceeași muzică peste tot? Ai vrea să te simți altfel?

Pe Piezișă 21, Cluj-Napoca, se deschide un nou bar. Și vrem ca barul acesta să fie cât mai pe gustul tău. De asta îți cerem părerea. Te rugăm să ne spui cum ți-ar plăcea ție să fie acest bar. Ai șansa să faci un bar așa cum îți dorești tu, astfel că te provocăm să fii creativ! Vino cu idei de amenajare și cu un nume mișto.

Spațiul arată acum ca în pozele de mai jos. Interiorul este în formă de L și are 38 mp. Terasa are 40 de mp. Deci vrem să iasă ceva mic (asta sigur vom reuși :) ), prietenos, stundențesc. Dacă vrei să îl vezi live, sună-ne la 0741791148 (Lush) și ne întâlnim pentru o vizionare.







Fă-l așa cum vrei tu și noi te premiem. Dacă până în data de 18 martie 2010 vii cu o idee care ne va pune în cap și pe care o vom materializa, noi te trimitem un weekend (îl alegi tu) la Pensiunea Codri de Aramă din Văratec județul Neamț (transport din Cluj dus-întors, cazare, masă). Dacă vor exista mai multe idei puse în practică, venite de la mai multe persoane, vom face o tragere la sorți care va desemna câștigătorul. Simplu, nu? Câștigătorul va fi anunțat în seara deschiderii.

Așa că trimite-ți ideile la adresa de e-mail publine21@gmail.com sau lăsa-le sub forma unui comentariu aici. Nu uita să ne spui ce muzică ți-ar plăcea să asculți.


Cu drag,

viitorul tău bar preferat

PS: Ne-ar plăcea să ieșim cât mai ieftin cu amenajatul spațiului :)

7 comentarii:

  1. intr-un local mic de obicei primul scop al amenajarii este sa il faci sa para mai mare

    e o idee buna sa fie oglinzi mari pe pereti, cam de la un metru de podea, pentru ca reflecta si lumina de afara si lumina din interior si dau impresia de largime

    Si daca e fara oglinzi mari pe pereti (ca trebuie curatate mereu si consuma timp si resurse speciale pt oglinzi), functioneaza daca partea de jos a peretilor (de la podea pana pe la nivelul meselor) e inchisa la culoare si restul in culori deschise. E indicat sa folosesti mese mici care se pot uni lejer in caz de grupuri mai mari... statistic vorbind oamenii prefera mesele fara coltzuri ;)

    In ce priveste muzica... ar fi fain daca ai reusi sa gasesti chestii care chiar nu se asculta la toate radiourile si cluburile si bla bla... e bine sa te orientezi spre genuri care combina multe alte genuri de muzica. sunt mai versatile si e cate ceva pt fiecare

    si un mic sfat din experienta profesionala: nu accepta sa ceara careva vreo melodie speciala FARA DEDICATII

    spor la munca! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si inca o chestie :D

    pe langa sistemul obligatoriu de ventilatie.. in limita posibilitatilor, e bine sa atarni de tavan si ceva cu palete care se invart :)) care ajuta foarte foarte mult sistemul de ventilatie mutand aerul de colo-colo. mai ales daca e prea frig afara ca sa deschisi geamurile :)p

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca este mic, cred ca ar fi super misto (subiectiv, student) mi s-ar parea oglinzi pe pereti, lumina asezata in colturi. Scaune simple, bere rece si ieftina (ca pentru studenti) si muzica ambientala (nu clubbing, house, rap sau gen care sunt prea zgomotoase si trebuie sa urli sa te poti intelege cu interlocutorul).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar putea fi decorat pe baza filmului pulp fiction, inspirat din localul in care danseaza Uma Thurman cu John Travolta

    RăspundețiȘtergere
  5. For God sake nu il faceti in still oldie/indie/stil de acum 20-30 ani!
    Va rog eu!
    Sunt destule locuri infecte in Clujul asta cum am descris mai sus. Sa fie ceva mai elegant, servirea sa fie prompta/ok, sa se fumeze dar cum se zicea sa fie ventilatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai important lucru, pentru mine, e felul in care sunt servit...Va trebui insistat pe partea asta, pentru ca multe baruri pierd la capitolul asta.Puteti "fura" din meseria celor ce stau imediat mai in jos de voi (stiti voi care)... In ziua de azi totul se fura, asa ca trebuie sa furati ce e mai bun din ceea ce fac cei mai buni. Incepand de la "desene pe tavan" pana la "simfonia chelneritei" :)
    Foarte important e sa identificati clientii pe care ii doriti "in cabina", pentru ca asa va trebui sa va "mulati"....trebuie sa aveti sange de cameleon , sa va adaptati rapid la orice schimbare, astfel incat omul care va cade in plasa, sa se bucure de minutele/orele petrecute acolo. Deci atentie mare la personalul "calificat"....la instructie cu ei ! sau mai bine zis, faceti o selectie la sange inainte sa-i angajati.

    SUCCES !

    Dr. C

    PS: studentului ii plac preturile cinstite, ganditi-va la succes inainte sa va ganditi la bani....astia vor veni dupa aceea

    RăspundețiȘtergere
  7. heyy!
    Mi-ar placea ca barul sa se numeasca " la motanul negru"-puteti folosi motanul ca mascota pentru promovare, si puteti face inaugurarea barului intr-o zi de 13(ca sa demonstrati ca nu e numar cu ghinion,...sau ma rog, poate doar pt cei ce fac burta de la berea bauta la voi:)
    Mi-ar placea ca fiecare perete sa aiba culoare diferita, dar daca e prea mult, atunci o combinatie de rosu-negru.Fara prea multe desene pe pereti, eventual puteti atarna niste bucati de materiale, asemeni unor draperii.
    daca localul e in forma "L", ar putea ca intr-o parte sa fie astfel amenajat incat sa se poata sta si pe jos..covorase, masutze mici si perne imense(nu trebuie sa fie din piele din alea f scumpe)si sa se poata fuma narghilea:D
    In cealalta parte a localului puteti pune mese si scaune de marime normala, insa mesele sa fie mici.Ar fi o ideea f buna daca ati pune la dispozitie jocuri gen:monopoly, scrable, carti de joc..etc
    Muzica cred ca poate fi cam de toate genurile, exceptand cele electronice, house si heavy metal, si sa nu dati muzica prea tare!!!Oamenii vin sa converseze nu sa danseze(poate doar seara)
    cam atat..
    succes!

    RăspundețiȘtergere